Suomen Laitostekstiilit Ky | Laajakaista 3 | 96400 Rovaniemi (talo B, ovi E) | Avoinna ma-to klo 7-15 pe klo 8-13 | puh. 0407778000 | y-1594074-0

Ruoka­lappu neppa­ri­nau­ha­kiin­ni­tyk­sellä (RL4D) softshell

17.05 

Reilunkokoinen (95/75 x45) cm, nesteenpitävä ja hygieninen ruokalappu suojaa vaatetusta ruokailun ajan. Todella kätevä nepparinauhakiinnitys, jossa on lähes portaaton pituuden säätö, helppo ja nopea. Alareunassa on valtavan mainio pussi: syönnin ajan se on pussi ja pesua varten sen saa auki...todella hygienistä. Helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kuosit vaihtelevat. Pesu 60 C.

  • Mitat: pituus 95/75 cm, leveys 45 cm
  • Materiaali: pes/pu
  • Pesu: 60 °C, ei huuhteluainetta

Softshell on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Se on 3-kerroksinen materiaali, jossa ylinnä on pyyhittävä ja vettähylkivä kerros, keskellä vedenpitävä kerros ja sisäpuolella mukavantuntoinen kangas.

 

Tuotteen syntytarina

Aivan aluksi mietin että mitä ruokalapun pitäisi olla. Tuli mieleen että ainakin sen pitää olla vedenpitävä….sen lisäksi pitäisi olla pyyhittävä ja helppo laittaa kiinni. Ja muutama vuosi sitten joulun maissa sain verstaalle yhdeltä palvelutalolta ruokalapun jota he käyttivät silloin.

Mulla oli myös edessäni yksi materiaalipala….softshell, mistä ajattelin että voiskohan tuo olla hyvä ruokalappumateriaali.

Kahvipöydässä meillä oli muutama joulutorttu ja niissä tietenkin luumuhilloa. No...otin lusikkaan luumuhilloa ja suljasin sitä molempiin. Annoin vähän aikaa olla siinä ja sitten otin paperia ja yritin pyyhkiä pois. Siitä palvelutalosta saamastani ruokalapusta luumuhillo ei lähtenyt pois, vaan softshellistä lähti. Jäi vain pieni tahra, joka lähti pesussa pois.

Mietin miksei se hillo junttaantui siihen kilpailijan ruokalappuun ja kun tarkemmin tutkin sitä niin hoksasin että jos tuota ois katsonut mikroskoopilla niin siinä ois ollut sellaista nukkaa, johon hillo tarttui eikä lähtenyt pois.

Joten se oli aivan selvää että softshell oli parempi materiaali.

Pussin nepparikiinnitys: Olen miettinyt että jos ruokalapussa on ommeltu pussi niin miten sen sais auki ja kiinni silleen että pesun ajaksi pussin vois aukaista että siitä tulis todella puhdas ja pesun jälkeen sen vois sitten taas kiinnittää. Kerran kaveri teki lasten ruokalappua ja katsoin sen kiinnitystä. Se oli vähän erilainen, mutta silloin välähti ja hoksasin että teen reiän ja sen läpi nepparit voi kiinnittää. Jonkin aikaa meni kun testasin parasta kohtaa tuolle reiälle, mutta kyllä se sieltä sitten löytyi.

Ruokalapun nepparikiinnitys: En ollut täysin tyytyväinen tuohon normaaliin nepparikiinnitykseen, mitä myös kilpailijat käyttävät. Kun tuossa ei ole kuin pari säätökohtaa. Sitten sain maahantuojalta näytteen nepparinauhasta ja se oli siinä. Hakeminen loppui. Nepparinauha on helppo kiinnittää ja siinä on ikäänkuin portaaton pituussäätö eli se passaa kaikille kauloille.

Jaakko Nikula

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Saata­villa olevat kuosivaihtoehdot