Vallilan vahakankaat

Vallilan vahakankaat kuuluvat myös Suomen Laitostekstiilit Ky:n tuotevalikoimiin. Vahakankaat ovat 100 % puuvillaa akryylipäällysteellä, joka kestää kovaakin käyttöä ja on helposti puhtaaksi pyyhittävää materiaalia. Sen ansiosta kangas on mahdollista myös konepestä. Siksi vahakankaat sopivat erinomaisesti vanhainkotien, palvelutalojen, sairaaloiden tai vaikkapa päiväkotien sisustukseen, joissa tarvitaan kauniita, mutta ennen kaikkea nopeasti ja näppärästi puhdistettavia pintamateriaaleja. Vallilan vahakankaat toimitetaan asiakkaan mittojen mukaan kaikkialle Suomeen. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Rovaniemelle, mutta olemme niin laitos- kuin yksityisasiakkaidenkin palveluksessa kattavasti koko Suomen alueella.

Vallilan vahakankaat toimitetaan asiakkaan mittojen mukaan kaikkialle Suomeen. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Rovaniemelle, mutta olemme niin laitos- kuin yksityisasiakkaidenkin palveluksessa kattavasti koko Suomen alueella.

Nyt voimme myös brodeerata nimen/osaston tuotteeseen.
Hinta yksitellen 2,50 €/kpl alv 0%, isommat määrät 1,60 €/kpl alv 0%

Lue lisää

Vahakankaat pöytäliinoiksi tai istuinten päällisiksi

Vahakankaiden pehmeän materiaalin ansiosta ne sopivat hyvin pöytäliinoiksi. Kankaista on mahdollista ommella myös istuinten tyynyjä. Kangas hylkii tehokkaasti kosteutta, eikä se ime itseensä nesteitä tai muita roiskeita. Käytännöllisyyttä lisää se, että reunat eivät purkaannu, vaikka kangas on leikattu haluttuun muotoon.

Vallilan vahakankaat yhdistelevät käytännöllisyyttä ja kauneutta

Vahankankaidemme kirjo on kaunis. Aiheet liittyvät Suomen luontoon, ja väreistä löytyy vivahdetta jos toistakin. Kankaat ovat oivallinen valinta moniin tiloihin, joissa halutaan yhdistää käytännöllisyys ja tyylikkyys.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kankaiden toimituksesta. Kerromme mielellämme samalla myös muista tuotteistamme. Olemme laitostekstiileiden valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys, joten tuotteistamme löytyy monenlaisiin tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Kaikkia niitä yhdistää korkea laatu, kestävyys ja käytettävyys. Korkealuokkaisilla ominaisuuksilla varusteltuihin tuotteisiin kannattaa panostaa – pitkällä tähtäimellä osto osoittautuu varmasti viisaaksi ja kustannustehokkaaksi hankinnaksi.

Kevätlaulu pinkki

  • 100% puuvilla/akryyli
  • Hinta 14 €/m alv 0%

Luomu

  • 100% puuvilla/akryyli
  • Hinta 14 €/m alv 0%

Luontopolku

  • 100% puuvilla/akryyli
  • Hinta 14 €/m alv 0%

Kevätlaulu keltainen

  • 100% puuvilla/akryyli
  • Hinta 14 €/m alv 0%

Kerro meistä kavereillesi