Patjat

Kotimaisten laitostekstiileiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneelta Suomen Laitostekstiilit Ky:tä saat kaikenkokoiset vaahtomuovipatjat varsin edulliseen hintaan. Toimitamme patjat toimipaikastamme Rovaniemeltä koko Suomen alueelle asiakkaillemme kuten erilaisille hoitolaitoksille, terveyskeskuksille ja sairaaloille. Myös päiväkodit ja yksityiset kotitaloudet voivat kääntyä puoleemme laadukkaiden ja helppohoitoisten tuotteiden hankinnassa.

Vaahtomuovipatjoja löytyy eri malleissa. Osissa patjoista on vedenpitävä päällinen sekä patjansuojus pelastuslakanaominaisuuksilla. Patjoja saa myös vetoketjuilla tai ilman. Vaahtomuovipatjoja on kahta koko luokkaa: 80 cm ja 90 cm leveitä.

Nyt voimme myös brodeerata nimen/osaston tuotteeseen.
Hinta yksitellen 2,50 €/kpl alv 0%, isommat määrät 1,60 €/kpl alv 0%

Lue lisää

Visko-elastiset patjat mukautuvat kehon muotoihin

Tuotteisiimme kuuluvat myös kehon painoon ja lämpöön mukautuvat visko-elastiset patjat. Visko-elastinen vaahtomuovi mukautuu mukavasti ja tarkasti kehon muotojen mukaan. Patjalla nukkuu levollisemmin, sillä paino jakautuu laajemmalle alueelle tasaisesti. Tämä ehkäisee puutumisen tunnetta ja asennon vaihtamisen tarvetta. Patja tarjoaa kaiken kaikkiaan napakan, rentouttavan ja mukavan nukkumisalustan.

Visko-elastiset patjat sopivat erityisesti selkäkivuista kärsiville henkilöille. Patja ei hiosta, ja vedenpitävän päällisen ansiosta se pysyy paremmin puhtaana. Hyvällä ja helpolla hoidolla patjan käyttöikää saadaan pidennettyä merkittävästi.

Patjoja valittaessa on otettava huomioon muun muassa käyttäjän paino sekä sängyn koko. Ammattilaisemme ovat apunasi, jotta osaat valita oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi.

Tilaa vaahtomuovipatjat laadukkaista valikoimistamme

Haluamme, että vaahtomuovipatjat ja muut tuotteemme kestävät päivittäisessä käytössä mahdollisimman pitkään. Myös käytännöllisyys, mukavuus ja asiakkaidemme työn helpottuminen ovat asioita, jotka olemme pitäneet mielessä tuotetarjontaa kehitellessämme. Tästä syystä olemme panostaneet kotimaiseen laatuun ja käsityöhön, jonka ansiosta olemme pystyneet luomaan pitkäikäisiksi todettuja tuotteita.

Tuotteet eivät löydä oikeisiin käyttötarkoituksiin ilman asiantuntevaa palvelua. Siksi haluamme panostaa myös erinomaiseen palveluun. Meillä työskentelevät ammattilaiset ovat aina apunasi, kun valitset kohteeseesi sopivia tekstiilejä. Tekstiileiden valmistajina ja myyjinä olemme alan asiantuntijoita – kun asioit kanssamme, löydät varmasti parhaat, enemmän kuin odotustesi mukaiset ratkaisut. Meille on tärkeää, että saat juuri ne tuotteet, jotka vastaavat vaatimuksiisi parhain mahdollisin tavoin.

Meiltä voit tilata vaahtomuovipatjat yksittäisissä tai suurissa erissä. Molemmat toimitukset onnistuvat. Toimipaikkamme sijaitsee Rovaniemelle, mutta tilaukset lähtevät matkaan joka puolelle Suomea – sinne, missä asiakkaamme ikinä ovatkaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous patjoista!

Vaahtomuovipatja (40 kg/m3, 9 cm + viskoelastinen 3 cm)

  • 80x200x12 cm
  • 90x200x12 cm,

Vaahtomuovipatja (40 kg/m3, palos.)

  • 80x200x12 cm
  • 90x200x12 cm

Vaahtomuovipatja + vetoketjullinen, vedenpitävä päällinen (PS4k)

  • 80x200x12 cm
  • 90x200x12 cm

Vaahtomuovi/viskopatja + vetoketjullinen, vedenpitävä päällinen (PS4k)

  • 80x200x12 cm
  • 90x200x12 cm

Vaahtomuovipatja + patjansuojus pelastuslakanaominaisuuksilla (PSEL1)

  • 80x200x12 cm
  • 90x200x12 cm

Kerro meistä kavereillesi