Pesukinnas

Suomen Laitostekstiilit Ky myy sekä laitosasiakkaille että kotitalouksien käyttöön kätevät ja tehokkaat pesukintaat. Pesukinnas istuu käteen hyvin ja sillä on helppo puhdistaa laajat alueet ja hankalatkin paikat. Kintaita on saatavilla sekä muovitetusta että muovittamattomasta froteesta valmistettuina. Pesukintaan sisällä on paikat pikkurillille ja peukalolle, joten kinnas pysyy hyvin pestessä paikallaan.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa erilaiset hoitolaitokset, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisiä talouksia. Toimimme Rovaniemellä, josta toimitukset tehdään kaikkialle Suomeen.

Nyt voimme myös brodeerata nimen/osaston tuotteeseen.
Hinta yksitellen 2,50 €/kpl alv 0%, isommat määrät 1,60 €/kpl alv 0%

Lue lisää

Pesukintaat kestävät hyvin kulutusta ja tekevät puhdasta jälkeä

Pesukintaat sopivat päivittäiseen käyttöön, ja materiaalinsa ansiosta ne kestävät hyvin kovaakin kulutusta sekä pesua. Kintaassa olevan lenkin ansiosta kinnas on näppärä ripustaa kuivumaan ja säilytykseen. Kintaisiin on mahdollista brodeerata sitä käyttävän laitoksen tai yrityksen nimi. Tilaa tuotteet yksittäin tai suuremmissa erissä!

Pesukinnas alan ammattilaisilta

Suomen Laitostekstiilit Ky on kotimaisten laitostekstiilien valmistukseen erikoistunut yritys. Meiltä saat aina laadukkaat tuotteet, joiden valmistuksessa on huomioitu niin helppokäyttöisyys kun tuotteen pitkä elinkaarikin.

Ammattilaisemme ovat aina valmiina palvelemaan sinua tuotteita koskevissa tilauksissa. Ota yhteyttä, niin kerromme kernaasti lisää!

Malli PK1

Suomen laitostekstiilit ky myy sekä laitosasiakkaille, että kotitalouksien käyttöön kätevät ja tehokkaat pesukintaat.

  • Kestokäyttöinen, ekologinen
  • Pesukinnas istuu käteen hyvin ja sillä on helppo puhdistaa laajat alueet ja hankalatkin paikat. Kintaita on saatavilla sekä muovitetusta että muovittamattomasta froteesta valmistettuina.
  • Pesukintaan sisällä on paikka peukaloille, joten kinnas pysyy hyvin pestessä paikoillaan.
  • Pesu 80 C

Kerro meistä kavereillesi