Liukulakana

Suomen Laitostekstiilit Ky valmistaa kotimaisena tuotantona laadukkaat liukulakanat. Liukulakana on vuodepotilaan omatoimista liikkumista ja potilaan siirtelyä sekä hoitohenkilökunnan työasentoja helpottava, erittäin hyväksi todettu tuote. Esimerkiksi silloin, kun potilaan omat voimat eivät riitä ponnistamaan riittävästi asennosta toiseen siirtymiseen, lakana auttaa kyljelle kääntymistä. Myös henkilökunnan työtaakka helpottuu huomattavasti, kun potilaan siirtely käy kevyemmin.

Toimitamme lakanat toimipisteestämme Rovaniemeltä kaikkialle Suomeen erilaisille hoitolaitoksille kuten palvelutaloille, vanhainkodeille, terveyskeskuksille ja sairaaloille.

Nyt voimme myös brodeerata nimen/osaston tuotteeseen.
Hinta yksitellen 2,50 €/kpl alv 0%, isommat määrät 1,60 €/kpl alv 0%

Lue lisää

Liukulakanat laadukkailla ominaisuuksilla

Liukulakanat on valmistettu liukkaasta satiinista ja lakanakankaasta. Ne ovat hiostamatonta materiaalia, joka on kevyttä ja joka kestää pesua erinomaisesti. Tuotteen liukkaus säilyy pesusta pesuun. Lakanat myös pysyvät hyvin paikoillaan, eivätkä lähde helposti liukumaan alta. Tuote on siten pitkäikäinen sijoitus, joka palvelee käytössä vuodesta toiseen.

Liukulakanat on valmistettu siten, että ne ulottuvat hyvin tarvittavalle alueelle ja ne on helppo asettaa patjalle. Lakanoista on saatavilla kahta kokoluokkaa 80 cm ja 90 cm leveille patjoille.

Tilaa liukulakana yksittäin tai suuremmissa erissä

Suomen Laitostekstiilit Ky valmistaa erilaisia tekstiilejä hoitolaitosten kuten vanhainkotien ja sairaaloiden käyttöön. Ajatuksemme on panostaa tuotteidemme laatuun ja niiden käytettävyyteen – niin potilaiden kuin potilastyötä tekevienkin. Siksi olemme valinneet tekstiileille kotimaisen valmistuksen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää lakanoista, ammattilaisemme kertovat tarkempia tuotetietoja ja neuvovat tilausten tekemisessä. Voit tilata liukulakanat sekä yksittäisinä toimituksina että suuremmissa erissä tarpeen mukaan.

Malli LL1

 • Keskiosa satiinia, siivekkeet lakanakangasta.
 • Hyvä ja liukas
 • Korkeus jalkopäästä pääpäähän 70 cm:
  80 cm leveälle patjalle. 15,22 €
  90 cm leveälle patjalle. 15,96 €
 • Korkeus jalkopäästä pääpäähän 100 cm:
  80 cm leveälle patjalle. 17,50 €
  90 cm leveälle patjalle. 18,20 €

Hinnoissa alv 0 %

Parisängyn liukulakana

 • Malli LL1 
 • Sängyn leveys 160 cm, satiini vain toisella puolella 

Hinta 23,64 €/kpl alv 0%

Kerro meistä kavereillesi