Kiilatyyny

Suomen Laitostekstiilit Ky:n tuotteisiin kuuluvat myös kiilatyynyt. Kiilatyyny on kätevä keino nukkumiskorkeuden säätelyyn, mikä edesauttaa esimerkiksi refluksitaudin hoitoa. Kiilatyynyä voidaan käyttää myös istuessa, jolloin se helpottaa selkään kohdistuvaa painetta kallistamalla lantion eteen ja siten suoristamalla selän sen luonnolliseen asentoon. Tyyny sopii lisäksi erinomaisesti vuodelevon yhteyteen, sillä sen avulla voidaan keventää painekohtia ja estää näin ollen painehaavojen syntymistä.

Valmistamme ja myymme kaikenkokoiset kiilatyynyt palvelutaloille, sairaaloille, terveyskeskuksille sekä muille laitoksille. Toimipaikkamme sijaitsee Rovaniemelle, mutta tilaukset onnistuvat koko Suomen alueelle. Palvelemme myös yksityisiä kotitalouksia. Tyynyihin on mahdollista brodeerata sitä käyttävän tahon tai henkilön nimi.

Minimitilausmäärä: parillinen määrä/sama koko

Nyt voimme myös brodeerata nimen/osaston tuotteeseen.
Hinta yksitellen 2,50 €/kpl alv 0%, isommat määrät 1,60 €/kpl alv 0%

Lue lisää

Kiilatyyny on helposti puhdistettava

Kiilatyynymme on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, joka on helposti puhdistettavissa ainoastaan pyyhkimällä. Materiaali on myös elastinen ja hengittävä ja siten tyynyä on miellyttävä käyttää. Tarvittaessa vetoketjullisen päällisen saa kätevästi irti tyynystä.

Tyynyjä on saatavilla tavallisesta vaahtomuovista tai visko-elastisesta vaahtomuovista, jonka ansiosta paino jakautuu tyynyyn tasaisemmin ja miellyttävämmin. Valitse mieleisesi ja sopiva kappalemäärä, niin laitamme tilauksesi matkaan niin pian kuin mahdollista.

Kiilatyynyt laitostekstiileiden valmistukseen erikoistuneelta yritykseltä

Suomen Laitostekstiilit Ky luottaa tuotevalmistuksessaan kotimaiseen laatuun. Näin taataan tuotteiden pitkäikäisyys sekä kestävyys. Kaikessa, mitä valmistamme ja myymme, on mietitty myös hoiva-alalla työskentelevien haasteet sekä potilaiden hoitokokemukset.

Yrityksemme toimii Rovaniemellä, josta käsin palvelemme koko Suomen alueen laitoksia, päiväkoteja ja yksityishenkilöitä. Kiilatyynyjen minimitilauksen tulee käsittää parillinen määrä tyynyjä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kiilatyyny

  • Materiaali on vedenpitävää ja helppo puhdistaa pyyhkimällä
  • Vetoketju kolmella sivulla

Hinta esim. 35x25x15 cm 28,06 € alv 0 %

Kerro meistä kavereillesi